Το καλοκαίρι του 1999 λειτουργεί το πρώτο κτήριο των Φροντιστηρίων «Τρίπτυχο» στην Νέα Σμύρνη (Ελ. Βενιζέλου 142).

Με το σύνθημα «νέοι άνθρωποι κοντά στους νέους», καταθέσαμε μια νέα πρόταση στα φροντιστηριακά δεδομένα της περιοχής.

Η ανταπόκριση των μαθητών και των γονέων, στη πρόταση αυτή, υπήρξε κάτι παραπάνω από ικανοποιητική από την πρώτη μέρα λειτουργίας.

Το 2001 λειτουργεί το δεύτερο κτήριο στο Παλαιό Φάληρο (Ελ. Βενιζέλου 271).

Σήμερα, εικοσιτέσσερα (24) ολόκληρα χρόνια μετά, στα Φροντιστήρια «Τρίπτυχο», με το σύνθημα «η επιλογή σου», έχουμε πετύχει να εξελίξουμε σε υψηλό επίπεδο, τόσο την κατάρτιση, την εμπειρία και τη διαθεσιμότητα του εκπαιδευτικού προσωπικού μας όσο και τη συνεργασία, την ενημέρωση και την επικοινωνία με τους γονείς των μαθητών μας.

Έχοντας προσθέσει καινούρια στοιχεία στον τρόπο λειτουργίας μας, όπως το γραφείο σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού, τη δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων απο απόσταση και τη μηχανοργάνωση σε όλα τα επίπεδα (γραμματεία, βιβλία εκδόσεις των φροντιστηρίων, λογιστήριο κ.α.), προσπαθούμε να παραμένουμε σύγχρονοι και ευέλικτοι.

Η συνεχής αύξηση εγγραφών μαθητών, στα Φροντιστήρια «Τρίπτυχο», καθώς και οι επιτυχίες των μαθητών μας σε σχολές Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., την εκπαιδευτική περίοδο που μας πέρασε το 82% των μαθητών μας πέτυχε σε σχολή πρώτης προτίμησης, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους νέους της περιοχής μας.